8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Polis memuru intihar etti

Başarılı bir polis memurunun intihar etmesi yakınlarını ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği bünyesinde çalışan polis memuru Muharrem Karakaya (34), izinli olduğu gece evinde tabancayla canına kıydı. Olay, Buca Ufuk mahallesi 862 sokak 15 numarada gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği'nde görevli 12 yıllık polis memuru Muharrem Karakaya, evde izinli olduğu sırada henüz belirlenemeyen nedenle bunalıma girdi. Eşi Sevim Karakaya ve 2 çocuğunun evde olduğu bir sırada başka bir odaya giren Muharrem Karakaya tabancasını şakağına dayayarak tetiğe bastı. Duyduğu gürültü üzerine odaya giren Sevim Karakaya, kocasını kanlar içinde yerde yatarken görünce, sinir krizleri geçirdi. Komşuları tarafından çağrılan bir ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Muharrem Karakaya, yoğun bakımda yaşamını yitirdi.

Geride herhangi bir intihar notu bırakmayan Muharrem Karakaya'nın, akraba evliliği yaptığı eşiyle bir süre önce boşanmak üzere olduğu, ancak akrabalarının araya girmesiyle bundan vazgeçtikleri öğrenildi. Yapılan soruşturmalarda ailevi nedenlerden dolayı intihar etmiş olabileceği bildirilen Muharrem Karakaya'nın ölümü yakınlarını ve meslektaşlarını yasa boğdu. Muharrem Karakaya'nın yoğun bakımda olduğu saatlerde hastane önüne gelerek iyileşmesi için dua eden çok sayıda meslektaşı ise aldıkları acı haber üzerine yasa boğuldular.

Daha önce Özel Harekat Şubesi'nde çalışan ve oradan Konak Asayiş Ekipler Amirliği'ne geçen polis memuru Muharrem Karakaya, intihar etmeden bir gece önce ise Alsancak semtinde bir motosiklet hırsızını kaçarken suçüstü yakalamıştı.

.
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 12:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?