8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Ramazan magandasına isyan...

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde evinin terasında temizlik yaparken sokaktan açılan ateş sonucu başına isabet eden kurşunla ölen Gülbeyaz Başsaatçi'nin (33) kocası Cemal Başsaatçi, “Ramazan geldiği için kutlama yapan kişilerin açtığı ateş sonucu ölen karımı bana kim verecek? Böyle kutlama olmaz, sevinmesini bilmiyoruz” dedi. 

Kemalpaşa'nın Bağyurdu beldesinde oturan 2 çocuk babası Cemal Başsaatçi, karısının ölümünün şokunu üzerinden henüz atamadığını söyledi. 

“Hayat devam ediyor, çocuklarımla birlikte yaşamımızı sürdürmek zorundayız” diyen fabrika işçisi Başsaatçi, “Ancak, Gülbeyazsız bir hayata nasıl alışacağımı henüz bilmiyorum” dedi.

“BİR DAHA İSTANBUL'A GİDEMEYİZ”

Olay sırasında fabrikada çalıştığını ve karısının vurulduğu haberi üzerine hastaneye gittiğinde öldüğünü öğrendiğini belirten Başsaatçi, şöyle konuştu:

“Ölüm haberini aldığımda kendimden geçmişim, bir an ne olduğunu anlayamadım. 15 yıllık evliydik ve 2 çocuğumuz var. Bundan sonra Gülbeyazsız ne yapacağımızı bilmiyorum. Son olarak geçen yaz İstanbul'a tatile gitmiştik ve orada çok güzel günler geçirmiştik. Bir daha İstanbul'a gidemeyiz artık.”

Gülbeyaz Başsaatçi'nin kayınvalidesi Nurşen Başsaatçi ise köylerinde ramazan ayının başlangıcında yıllardır havaya ateş ederek kutlama yapıldığını belirterek, ”Böyle kutlama mı olur, gencecik gelinim öldü. Torunlarım öksüz kaldı” dedi.

Bu arada, soruşturmayı yürüten Bağyurdu Jandarma Karakol Komutanlığı Ekipleri, Gülbeyaz Başsaatçi'nin ölümüne neden olan silahı kullanan kişinin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Jandarmanın, Başsaatçi'nin oturduğu evin çevresinde oturan bazı kişilerin ifadesine başvurduğu öğrenildi. Kemalpaşa ilçesinin Bağyurdu beldesi Kazımpaşa Mahallesi'nde, dün, Gülbeyaz Başsaatçi, temizlik yapmak için evinin terasına çıktığı sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin tabancayla havaya ateş açması sonucu, kafasından ağır yaralanmıştı.

Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan ve ameliyata alınan Başsaatçi, doktorların müdahalelerine karşın hastanede yaşamını yitirmişti.
aa
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2006 Pazartesi 16:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin sahin IP: 85.107.213.xxx Tarih : 30.09.2006 17:41:31
ALLAH KİMSELERE YASATMASIN ABLAM ÖLMEDİ KALBİMİZDE ANILARIYLA YASIYOR BİZİM CİĞERİMİZİ YAKTI ALLAHTA VURANIN CİĞERLERİNİ YAKSIN İNSALLAH BİRDAHA BÖYLE SEYLER OLMAZ YASANMAZ DİYORUM SİLAHLARA SON VERSİNLER SAYGILARIMLA