8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Sigara izmariti yüzünden canından oluyordu

Alsancak'daki metruk bir evde sigara izmaritinden çıktığı belirlenen yangın sonucu 43 yaşındaki Metin Akbaşoğlu vücudunun çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı.

Olay yerine gelen AKS ekipleri tarafından kurtarılan Akbaşoğlu, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Akbaşoğlu'nun vücudunda ikinci dereceden yanıklar oluştuğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Alsancak Şehitler Caddesi 1514 Sokak 3 numarada bulunan eski ve terkedilmiş bir evde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Kalacak yerleri olmayan Metin Akbaşoğlu ve arkadaşı Ahmet Şafak'ın (58) soğuktan korunmak için girdikleri evde yangın çıktı. Uykuda iken kısa sürede büyüyen alevlerin arasında kalan Ahmet Şafak dışarı çıkmayı başarırken, Metin Akbaşoğlu olay yerine gelen AKS 110 ekiplerince kurtarıldı.

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve vücudunda ikinci dereceden yanıklar oluşan Akbaşoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Olay yerinde yapılan ilk incelemelere gören yangının söndürülmeyen bir sigara izmaritinden kaynaklandığı belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 11:05:19
Güncelleme :6 Mart 2006 Pazartesi 11:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Melis Akbasoglu IP: 84.75.6.xxx Tarih : 16.05.2011 23:50:03

Burda yazdiklariniz yanlis.. Babam 41 yasindaydi, babam dedigim (metin akbasoglu) haberini yazdiginiz.. ve hayati tehlikesi yok dediginiz babam vefat etti bu olaydan sonra!! Ve ikinci degil 3 derece yanikligi vardi.. haberinizi yeni gördügüm icin o yüzden yeni yaziyorum.. !!!!