8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Terminalde savaş gibi kavga

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde bulunan otobüs-minibüs garajında minibüsçüler arasında çıkan silahlı kavgada 1'i polis memuru, 9 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.15 sıralarında şehir içindeki otobüs-minibüs garajında meydana geldi. Aydın-Selçuk seferini tamamlayarak Selçuk Garajı'na giren H.D. (Hulusi Dursun) adlı minibüsçü, duraktaki diğer meslektaşlarıyla sıra yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.D.'nin yanında bulunan oğlu Y.D. de (Yasin Dursun) kavgaya karıştı. İddiaya göre, baba-oğul durakta kavgaya tutuştuğu şahıslar tarafından darp edildi. Bunun üzerine silahını çeken H.D, kendini ve oğlunu korumak için ateş açtı. Açılan ateş sonucu İsmail Adsız, Hüseyin Adsız, Selahattin Adsız, Süleyman Tutkun ve Durmuş Özler adlı minibüsçüler ile o sırada bir yakınını uğurlamak için otogarda bulunan Polis Memuru Halil İbrahim Dağ ile Engin Yakut adlı vatandaş yaralandı. 

Olayda göğsünden yaralanan Polis Memuru Dağ ile karaciğeri parçalanan Yakut, darp edilen baba-oğul ve yaralı minibüsçüler, ambulansla İzmir'e sevk edilerek çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi. 
.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2006 Pazar 21:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?