9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Yenişehir'de kapkaççı operasyonu

İzmir'in Yenişehir semtinde, bir şahsın cep telefonunu kapkaç yöntemi ile çaldıkları öne sürülen 3 kişi, polis tarafından uzun bir kovalamaca sonucu yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Gaziler Caddesi 1217 Sokak girişinde meydana geldi. İddiaya göre, yolda yürüyen 66 yaşındaki Hamza Durmuş'u darp eden S.E. (18) ve ağabeyi E.E. (23), yere düşen Durmuş'un kemerinde takılı bulunan cep telefonunu alarak kaçtı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu'nda görevli polis memurları, duruma müdahale etti. 

Kapkaççıları ve gözcüleri olduğu öne sürülen A.S.'yi (29) yakalamak isteyen polislere, mahalle halkı saldırdı. 

Kapkaççıların ve mahallelinin saldırısına uğrayan 3 polis, elbiseleri yırtılıp çeşitli yerlerinden darp edilmelerine rağmen, takviye gelen ekiplerin de yardımıyla zanlıları gözaltına almayı başardı. 

Zanlılar hakkında, "gasp, polise mukavemet ve saldırı" suçlarından işlem yapıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 21:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet turna IP: 212.156.166.xxx Tarih : 19.06.2006 16:06:50
her gün onlarca yapılan kapkaç olaylarından bir tanesi polislerimize allah güç versin. Bu kapkaççıların çaldığı malzemeleri kimse satın almasa belkide kapkaç olayının sonu gelir. Yenişehir'de yolda korka korka yürüyoruz halbuki 35 yıl önce oralarda koşup oynuyorduk. yazık çok yazık semtimizin adı karalandı.