4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Yine kapkaççı dehşeti

İzmir'in Konak İlçesi Gürçeşme Semti'nde 32 yaşındaki Nalan Erdoğan, çalıştığı bankadan çıkıp eve giderken kapkaççıların saldırısına uğradı. Genç kızın her iki elinin parmaklarını kıran saldırganlar, daha sonra da çantasını alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre olay, Gürçeşme Caddesi Yahudi Mezarlığı önünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Bir bankanın Alsancak Şubesi'nde çalışan Nalan Erdoğan, işten çıktıktan sonra Şirinyer'deki evine gitmek üzere bir taksiye bindi.

Gürçeşme Caddesi Yahudi Mezarlığı önüne geldiklerinde 3-4 kişilik bir grup, trafik sıkışıklığı nedeniyle duran taksinin arka kapısını açarak koltukta oturan Nalan Erdoğan'ın çantasını hızla çekti. Kapkaççılara direnen Nalan Erdoğan'ın sağ ve sol elinin yüzük parmakları kırıldı. İçinde 50-60 YTL para, kredi kartları, cep telefonu ve kimlik kartı bulunan çantayı alan kapkaççılar kayıplara karıştı.

Bunun üzerine taksiyle eve giderek emekli başkomiser olan babası Mehmet Erdoğan'ı alan Nalan Erdoğan, Alsancak Ege Sağlık Hastanesi'ne geldi. Genç kızın burada her 2 elinin kırılan parmakları alçıya alındı. Erdoğan, tedavisinin ardından taburcu olurken, polis ekipleri kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 04:19:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?