9
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

4 yaşında öldü, dirildi

İzmir'de, anne ve babası ile birlikte geldiği parkta havuza düşen, 4 yaşındaki çocuk vatandaşlar ve ailesi tarafından havuzdan çıkartılarak Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen çocuğun hastaneye ulaştığında kalbi durduğu tespit edilirken, doktorların müdahalesinin ardından hayata geri döndürüldü. 

Olay, saat 17.30 sıralarında Karşıyaka Alaybey Muammer Aksoy Parkı içinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi Zeynep ve babası Necdet Atasagun'la birlikte Karşıyaka Tersane'de bir kafede otururken yanlarından uzaklaşan 4 yaşındaki Muhammet Erkan Atasagun, kafenin havuzu içindeki suya dokunmak isterken dengesini kaybederek havuzun içine düştü. 

Anne Zeynep Atasagun ve vatandaşlar, küçük Muhammet'i havuzdan çıkartarak Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürdü. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürülen Muhammet Erkan Atasagun'un kalbinin durduğunu gören doktorlar kalp masajı yaparak Atasagun'u hayata geri getirdi. 

İlk tedavisi yapılan Atasagun, tedavi edilmesi için ambulansla Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 23:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?