8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Başkan Aziz Kocaoğlu'na yılın yöneticisi ödülü

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Dünya Gazetesi işbirliğiyle düzenlenen "Yılın İşletmecileri 2005 Ödülleri" sahiplerini buldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yılın yöneticisi dalında ödül aldı.

İşletmeci ve yöneticiler arasında başarılı olan kişi ve kurumu öne çıkartmak amacıyla verilen ödüller, İstanbul Üniversitesi Oditoryumu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Afken Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Ali Sabancı, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Adnan Memiş, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Mercedes Benz Türk A.Ş. Başkanı ve CEO'su Jürgen Ziegler, Toyota Türkiye CEO'su Kozihora Kabayashi ve Fortis İcra Kurulu Başkanı Tayfun Beyazıt ödül alanlar arasında yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ödülünü İstanbul Üniversitesi Endüstriyel Müdürü Öner Esen'in elinden aldı. Kocoğlu, işletme dalında master yaptığı İstanbul Üniversitesi'nden böyle bir ödül almaktan onur duyduğunu belirterek, "Bu ödülü beni belediye başkanı yapan fikirdaşlar, ailem ve belediyede çalışan 12 bin kişi adına alıyorum. Bu zamana kadar birlikte başardık, bundan sonra da birlikte başaracağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 18:08:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?