8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Emekli öğretmen kayıp eşini arıyor

İzmir'de yaşayan Neriman Kızgın isimli emekli bir öğretmen, "arkadaşlarıma gidiyorum" diyerek evinden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı.

İzmir'de yaşayan emekli öğretmen Celil Kızgın, yine emekli öğretmen olan eşi Neriman Kızgın'ı arıyor. 15 gün önce "arkadaşlarıma gidiyorum" diyerek evden ayrılan Neriman Kızgın'ın (63) psikolojik sorunları olduğunu belirten 25 yıllık eşi Celil Kızgın, "15 gün önce 'arkadaşlarıma gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Kendisinden bugüne kadar haber alamadım.

Hayatından endişe ediyorum. Görenler insaniyet namına haber versin" dedi. Eşi Neriman Kızgın'ın psikolojik tedavi gördüğünü, sürekli ölüm korkusu ve hastaneye yatırılma korkusu yaşadığını da belirten Celil Kızgın, "Aramadığım yer kalmadı, bütün akrabalarımızı ve dostlarımızı aradım. Gidebileceği her yere baktım. Ama hiçbir şekilde izine rastlayamadım. Polise de bildirdim" diye konuştu.

Celil Kızgın, eşi Neriman Kızgın'ı gören vatandaşların 0 232 228 62 44 ve 0 536 941 65 30 numaralı telefonlara bildirmelerini rica ettiğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2006 Çarşamba 19:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?