9
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Gazeteciler Cemiyeti'nde başkanlık seçimi

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Akıncılar, yaklaşan genel kurul öncesi adaylığını açıklayarak, başkanlık görevini bir dönem daha sürdürmek istediğini söyledi.

İGC Başkanı Erol Akıncılar, yaptığı yazılı açıklamada, önümüzdeki dönem için başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Akıncılar, "İzmir Gazeteciler Cemiyeti başkanlık görevimi cemiyetimiz üyesi İzmirli basın mensuplarının istekleri doğrultusunda önümüzdeki dönemde de sürdürmek istiyorum" dedi. Başkanlığı süresince İGC'nin güçlü bir meslek örgütü konumuna geldiğini ifade eden Akıncılar, "Sesimizi kamuoyuna gür bir şekilde duyurarak, itibar gören ve takdir edilen bir cemiyet olma özelliğini sürdürmüştür. Başkanlık dönemimde laik ve demokratik cumhuriyetimizin, Atatürk ilke ve devrimlerinin, basın özgürlüğünün hep savunucusu olunmuş ve cemiyetimizin saygınlığı da ön planda tutulmuştur" dedi.
Yeni dönemin önemli bir dönem olduğunun altını çizen Akıncılar, "Cemiyetimizin yerleşim alanında bulunan arsanın satışından sağlanan para, üyelerimizin istekleri doğrultusunda en iyi şekilde değerlendirilecektir. Yıllardan beri çeşitli nedenlerle çözümlenemeyen lokal sorunumuz bu dönem çözümlenecektir. Cemiyetimiz üyelerine daha çok katkı ve sosyal haklar sağlanacaktır. Üyelerimiz arasında sürdürülen iletişim güçlendirilecektir. Üyelerimizin büyük ilgisini gören sağlık taramaları devam ettirilecektir. Cemiyetimiz bünyesinde eğitim fonundan üyelerimizin üniversitede okuyan çocuklarına daha çok katkı sağlanacaktır" açıklamasını yaptı.
Seçim dönemlerinde gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerde bulunulduğunu ifade eden Erol Akıncılar, "Bu dönemde hayaller ortaya atılır. Başkanlık dönemimde hep gerçekleri ortaya koydum. Gerçekleri savundum ve gerçekleştirdim. Önümüzdeki dönemde de aynı uygulamayı sürdüreceğim. Yeni dönemde yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızın yanı sıra üyelerimizin de katkılarıyla daha güçlü bir İzmir Gazeteciler Cemiyeti oluşturacağımız inancındayım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni yükseltmek ve İzmirli basın mensuplarını yüceltmek için çaba göstereceğim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Mart 2006 Perşembe 15:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?