8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

İESOB'dan 'Silaha Karşı Kitap' kampanyası

İzmir Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği, okullarda giderek artan şiddet olaylarının önlenmesine katkı sağlamak amacıyla kitap kampanyası başlattı.

Gençleri eğitime ve kitaplara özendirmenin şiddet olaylarını frenleyeceğini belirten İESOB Başkanı Mehmet Ali Susam, "Toplumun her kesimi bu konuda hassas olmalı, üzerine düşen ödevleri yerine getirmeli. Gençlerimiz, toplumumuzun geleceği. Sosyal alanda önemli işlevler üstlenen esnaf sanatkarlarımızın yöneticileri olarak bizler de ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik 'Silaha Karşı Kitap' kampanyasını başlatıyoruz. Kampanyamıza İzmir esnaf teşkilatına bağlı odalarımız tarafından da büyük destek verileceğine inanıyorum" dedi.

KÖK Yayınları'nın desteğiyle yürütülecek kampanyanın startı, 25 Nisan'da verilecek. KÖK yayınlarının TÜYAP Kitap Fuarı'ndaki standında, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu onaylı eğitim kitapları, ilkokul öğrencilerine dağıtılacak. Kampanya, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile işbirliği altında yapılacak organizasyonlarla okullarda sürecek.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 18:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?