4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

İkizlerin evlilik mutluluğu

İzmir'de aynı mahallede büyüyen tek yumurta ikizleri Erkan ve Serkan Kandillioğlu ile yine tek yumurta ikizleri Buket ve Demet Kaplan, 7 yıllık arkadaşlıktan sonra dünya evine girecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Birbirlerini karıştırmadıklarını söyleyen ikizlerden Serkan Kandillioğlu, yalnızca bir kere müstakbel eşi Buket zannederek ikizi Demet'e sarıldığını söyledi.

Buca İlçesi'nde oturan tek yumurta ikizleri Buket ve Demet Kaplan, mahallerine yeni taşınan ve yine tek yumurta ikizi olan Serkan ve Erkan Kandillioğlu'nu sokakta yürürken görünce gidip tanıştıklarını belirtti. Tanıştıktan sonra bir daha hiç ayrılmayan çiftler, pazar günü de dünya evine girecek olmanın heyecanını yaşıyor. Birlikteliklerinin tamamen rastlantı olduğunu söyleyen Erkan Kandillioğlu, "Birbirimizi hiç aramadık, yürürken tanıştık sonra buluştuk" dedi. Müstakbel eşi Demet Kaplan ise, "Kardeşim Buket, Serkan ve Erkan'ı görünce tanışmak istedi, o günden sonra bir daha hiç ayrılmadık" diye konuştu.

Serkan'ın müstakbel eşi Buket ise kendisinin onları hiç karıştırmadığını ama müstakbel eşi Serkan'ın onları bir kez karıştırdığını söyleyince, söze giren Serkan, "Bayramda arkadan gördüm, ikisinin de saçları sarı ve aynı giyinmişlerdi. Bu nedenle Buket sanarak sarıldım tabi, o olmadığını anlayınca hemen toparlandık" şeklinde konuştu.

İkizler gözlerin sürekli kendilerinin üzerinde olduğunu, bu durumun bazen rahatsızlık duygusu oluşturduğunu da belirterek, eşleri konusunda nasıl seçim yaptıklarını anlattı. Serkan ve Erkan Kandillioğlu, genç kızlarla tanıştıktan sonra kendi aralarında konuştuklarını ve hoşlandıkları kişilerin ayrı kişiler olduğunu anladıklarında rahatladıklarını ifade ederken, Buket ve Demet ise ilk tanıştıklarında her ikisinin de Serkan'ı beğendiklerini ancak daha sonra daha zayıf olduğu için Demet ve Erkan'ın birbirlerini seçtiğini belirtti.

Serkan ve Erkan'ın annesi Müzeyyen Kandillioğlu ise çok mutlu olduğunu dile getirerek, gözyaşlarını tutamadı. Kandillioğlu, "Doğduklarında ne zaman arabaya koyup parka götürsem ve başka ikizler görsem hemen kız olup olmadığını sorardım. Kısmet böyleymiş. Dünürlerimi de çok seviyorum. Benim hiç kızım yoktu şimdi iki tane birden var" dedi.

Demet ve Buket'in annesi Makbule Kaplan ise, müstakbel damatları hiç karıştırmadığını, kızları dünyaya geldiğinde gazeteye ilan vererek ikiz koca adayı aramayı bile düşündüğünü belirtti.

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 13:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?