9
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

izimirli gazeteciler Vali Köksal'ı ziyaret etti

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetim kurulu, İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal'ı makamında ziyaret etti. Vali Köksal, gazetecilerin vatandaşlarla devlet arasında bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin geçtiğimiz ay gerçekleştirilen genel kurulunda yeniden göreve gelen başkanı Erol Akıncılar ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal'a ziyarette bulundu. Erol Akıncılar yaptığı konuşmada, Vali Köksal'ın göreve geldiği günden bu yana gazetecilerle her zaman son derece iyi diyalog içerisinde olduğunu söyleyerek, gazetecilerin zamanla yarışan insanlar olduğunu, herhangi bir sorunda şehrin mülki amiriyle görüşmek istediklerinde her zaman kendisine ulaşabildiklerini kaydetti. Vali Köksal ise, yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, göreve geldiğinden bugüne kendisine her zaman sıcak bir ortam hazırladıklarını ifade etti. Köksal, "Vatandaşlar, gazetecilerin aracılığıyla Türkiye'de ve dünyada neler olup bittiğini öğrenebiliyor. Benim her sabah yaptığım şey, gazetedeki haberleri taramaktır. Bu şekilde aksayan yönlerimizi de, yaptığımız güzellikleri de görebiliyoruz" diye konuştu.

Yöreyle ilgili çalışmalarda da gazetecilerden her türlü desteği aldıklarını kaydeden Vali Köksal, "Biz projelerimizi ilk olarak gazetecilerle paylaşıyoruz, onlardan kamuoyuna duyurmalarını istiyoruz. Eğer gazetecilerin desteğini hissedersek, daha gayretli çalışıyoruz. Gazeteciler, devletle vatandaş arasında köprü vazifesi görüyorlar" dedi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Akıncılar'ın çok usun süredir İzmir'e emniyet müdürü atanmaması konusundaki sorusunu da yanıtlayan Köksal, konunun kendilerinin dışında olduğunu, emniyet müdürü gelmiş de olsa alt kademedekilerin yine aynı işi yapacağını, rakamlara bakıldığında da çok fazla bir eksiklik yaşanmadığının görüldüğünü kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 20:12:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?