4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Kamera şakası gibi

İzmir'de dünya evine girmek isteyen iki gencin mutlu düğün telaşı hüsranla sonuçlandı. Dünya evine girmek için düğün salonu kiralayan Aslı Melek (18) ve Mustafa Ekmekçi (28) çifti, yaklaşık 300 kişilik davetlileriyle birlikte düğün salonu kapalı olduğu için sokakta kaldı.

Konak İlçesi'nin İkiçeşmelik semtinde bulunan bir düğün salonunu 1 ay önce kiralayarak ücretin bir kısmını da ödeyen düğün sahipleri, akşam saat 20.00'de geldiklerinde salonun kapılarını kilitli görünce neye uğradıklarını şaşırdılar. Tüm aramalara rağmen düğün salonunun yetkililerine ulaşamayan gelin ve damatla birlikte davetliler, salonun kapılarını yumruklayarak protesto ettiler. Salondan ayrılan davetliler, "Hayatımızda böyle birşey görmedik" diye konuştu.

İstanbul Telekom'da teknik eleman olarak çalışan damat Mustafa Ekmekçi ile Bursa'da oturan gelin Aslı Melek, düğünlerini çok sayıda akrabalarının da bulunduğu İzmir'de yapmaya karar verdi. 11 Temmuz 2005'de düğün salonuna gelen damat Mustafa Ekmekçi'nin akrabası Ayhan Ulaş, 15 Ağustos 2005 günü, saat 20.00'de yapılacak düğün için 650 YTL'ye düğün salonunun müdürü Alaattin Ürem ile sözleşme imzaladı. Düğün günü, gelin ve damatla birlikte yaklaşık 300 davetli saat 20.00'de İkiçeşmelik'teki salona geldi. Ancak salonun kapalı olduğunu gören davetliler, beklemeye başladı. Daha sonra gelin arabasıyla birlikte gelin ve damatta düğün salonuna geldiklerinde kapının önünde bekleyen davetlileri görünce şaşırdılar.

Dünya evine girecekleri düğün salonunun kapılarının kilitli olmasına inanamayan davetliler, durumu protesto etmek için kapıyı yumruklamaya başladı. Düğün salonunun yetkililerine tüm aramalara rağmen ulaşamayınca büyük bir üzüntü içinde geriye dönen davetliler, hayatları boyunca böyle tuhaf birşeyle karşılaşmadıklarını söyledi. Kızını en mutlu gününde üzenlerden hesap soracağını ve şikayetçi olacağını söyleyen gelinin annesi Nilgün Melek, "Ben bu yaşımdayım, böyle birşey görmedim. Bursa'dan geldim. Hadi yaptığımız masrafları geçtik, düğün yapmaya geliyoruz. Düğün yapamıyoruz. Bu salonun sahipleri nerede. Bizi dolandırdılar mı? Yoksa düğünü unuttular mı? Misafirlere rezil olduk. Perişan olduk" diye konuştu.  

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2005 Salı 13:37:26
Güncelleme :16 Ağustos 2005 Salı 13:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?