8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Narlıdere'de Engelliler Yasası konferansı

Narlıdere Belediyesi, İzmir Valiliği Engelli Merkezi, Narlıdere Zihinsel Özürlüleri Koruma ve Destekleme Derneği, Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği ve Zihinsel Özürlüleri Yetiştirme ve Koruma Vakfının düzenlediği Özürlüler Yasası konferansı, Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi meclis salonunda yapıldı.
 
Yeni Engelliler Yasası'nın masaya yatırıldığı konferansın açılış konuşmasını, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur yaptı. Konferansın devamında ise eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Hukuk Danışmanı Ömer İnal Durmuş, İzmir Valiliği Engelliler Merkezi'nden Rıza Mutkilioğlu, Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği'nden Ali Sapmaz ve Zihinsel Özürlüleri Yetiştirme ve Koruma Vakfı'ndan İskender Nişli katıldı. 

200'ü aşkın kişinin dinlediği konferansta Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere'de engelli haritası çıkardıklarını, İzmir'in en büyük ve modern engelli rehabilitasyon ve eğitim merkezinin önümüzdeki ay hizmete hazır olacağını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 19:38:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?