1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Trafik kazasında 1 ölü

İzmir'in Aliağa İlçesi Çaltıdere Köyü geçişinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Aliağa'dan Bergama istikametine gitmekte olan Muhittin Maya (33) yönetimindeki 35 NEN 41 plakalı Mazda Panelvan, Çaltıdere Köyü geçişinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşıdan karşıya kontrolsüz geçmeye çalışan Ahmet Konuk'a (33) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle asfalta savrulan Konuk hayatını kaybetti. Olay yerine gelen jandarma sürücü Muhittin Maya'yı gözlem altına aldı. Kazayı duyup olay yerine gelen Çaltıdere Köyü'nde oturan vatandaşlar İzmir-Çanakkale yolunu trafiğe kapattı.

Yolu kapatan köylüler köy girişinin ışıklandırılması ve orta kaldırım istemi ile kaymakam ve belediye başkanı gelmeden yolu açmayacaklarını söylemeleri üzerine olay yerine gelen Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ile Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, vatandaşlara gereğinin yapılacağı sözü verdi.

Kaymakam ve belediye başkanının halka hitaben yaptığı konuşmalardan sonra Çaltıdereli vatandaşlar yaklaşık yarım saat trafiğe kapattıkları İzmir-Çanakkale yolunu boşaltarak trafiğe açtı.

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Konuk'un cenazesi Aliağa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Konuk'un cenazesi yarın doğum yeri olan Balıkesir'e gönderilerek defnedileceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 02:49:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?