22
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Başarılı öğrencilere ödül

Kütahya’nın Pazarlar ilçesi’nde, Orta Öğretim Kurumları Seçme sınavı’nda (OKS) ve Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) ilk üçe giren öğrencilere belediye başkanlığından cumhuriyet altınları, kalem takımları ve başarı onur belgeleri ile ödüllendirildiler.

Öğrencilere ödüllerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde Pazarlar Kaymakamı Mehmet Gök, Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Jandarma Bölük Komutanı J.Kad.Bvş Çetin Özcan tarafından verildi.

Kaymakam Mehmet Gök, "2004-2005 eğitim ve öğretim yılı çok zorlu geçti. Ama eğitim ve öğretim açısından çok verimli geçti. Bu başarının gelmesinde emeği geçen, başta Öğretmenlerimize olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkan Torun ise, "2004-2005 eğitim ve öğretim yılında OKS ve ÖSS’de başarılı olan öğrencilerimizi ilk önce kutluyorum ve diğer öğrencilere örnek olmasını temenni ediyorum. Öğrencilere yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırım demektir. Çünkü, Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Biz belediye olarak eğitimi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca başarılı öğrencileri onurlandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Pazarlar’da başarılı olan öğrencilere cumhuriyet altınları, kalem takımları ve başarı onur belgesi verildi.




Mustafa Bektaş - Kenthaber / Pazarlar
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 17:07:19
Güncelleme :13 Kasım 2005 Pazar 13:30:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?