2
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM

Emine Pazarlar'ın gururu oldu

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası nedeniyle, Kütahya'da ilköğretim okulları arasında düzenlenen şiir yarışması sonuçlandı.

Şiir yarışmasında birinciliği Pazarlar İlçesi'ndeki Yakuplar İlköğretim Okulu'ndan 7. sınıf öğrencisi "Haklarım" adlı şiiriyle Emine Aydoğdu kazandı. Aydoğdu'ya ödülünü Kütahya Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kundakçı verdi.

Ödül töreninde Pazarlar Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve Yakuplar İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Yıldırım da hazır bulundu.
Emine Aydoğdu, "Ben insan haklarını dile getirmeye çalıştım. Bana destek veren öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ederim" dedi.

Okul Müdürü Ahmet Yıldırım ise, "Son 1 yıldır eğitim kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Bunun meyvesini almaya başladık. Bu başarılarımız sınavlar ve diğer sosyal faaliyetlerle devam edecek" şeklinde konuştu.

Mustafa Bektaş - Kenthaber / Pazarlar
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 17:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf_çetin (bekir oğlu) IP: 81.215.178.xxx Tarih : 30.01.2006 12:11:09
ben şahsen bu başarıyı çok geç buldum ama o kardeşimizi ve öğretmenlerini tebrik ederim malesef pazarlar'da bazı sözde öğretmen ve idarecilerin sayesinde bu başarıların gerçeleşmesi geç kaldı.ama neyse bu başarı pazarlardaki okullarada örnek olur.