1
Haziran
2024
Cumartesi
EĞİTİM

O bir eğitim gönüllüsü

Pazarlar Yenice Köy'de bir eğitim gönüllüsü... Niyazi Öztürk, zengin bir insan değil. Onun eğitim gönüllüsü olması, Yenice İlköğretim Okulu'nda görev yapmasıyla başlar. Öztürk, okulda geçici hizmetli olarak çok cüzi bir ücretle çalışıyor.

Okulun temizliğinden, kaloriferinden kısacası tüm işlerinden sorumlu Niyazi Öztürk. Hemen hemen tüm zamanını okulda geçiren Öztürk, "Ben bu okula her şeyimi veriyorum ve vermeye de devam edeceğim. Ben zengin birisi değilim ama her şey parayla olmuyor. Ben bu çocuklara hayatımı verdim. Çünkü bu çocukların okuması lazım. Bizim kurtuluşumuz bu çocuklardan geçer" dedi.

Pazarlar Yenice İlköğretim Okulu Müdürü Asime Gidiş de geçici olarak çalışan Niyazi Öztürk için, "tam bir görev adamı. Okulun tüm işlerini hallediyor. Gözümüz arkada kalmıyor ve bizde öğrencilerle ilgilenmek için daha çok zamanımız oluyor" dedi.

Niyazi Öztürk’ü özellikle öğrenciler çok seviyorlar ve onu öğretmenlerinden ayrı tutmuyorlar. Pazarlar Yenice Köy İlkÖğretim Okulu tam bir eğitim yuvası olmuş. Öğretmenler öğrencilere anne şefkati ile yaklaşıyor öğrenciler ise öğretmenlerini çok seviyor.

Mustafa Bektaş - Kenthaber / Pazarlar
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 16:58:33
Güncelleme :7 Kasım 2005 Pazartesi 16:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?