1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Belediyeye 3 yeni araç

Kütahya'nın Simav Belediyesi, satın aldığı üç yeni aracı törenle hizmete sundu.

Bir otobüs, bir çöp kamyonu ve bir binek aracından oluşan yeni araçların hizmete alınmasıyla ilgili belediye meydanında düzenlenen törene Belediye Başkanı Rıza Özdemir, belediye çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Simav'ı İç Ege'nin incisi yapmaya kararlı olduklarını bildiren Belediye Başkanı Rıza Özdemir, "Üç yeni aracımızın hizmete alınmasıyla, araç sayımız 50'yi aştı. Bir yandan yeni araçlarla filomuzu güçlendirirken, bir yandan da hizmet ağımızı genişletiyoruz" dedi.

Şehir içi ulaşımda artan yolcu talebini karşılayabilmek amacıyla 92 milyar liraya satın aldıkları yeni otobüsün seferlere hemen başlatıldığını bildiren Özdemir, "Yeni çöp kamyonumuz da şehrin temizliğinde kullanılacak. 21 milyar liraya satın alınan binek otomuzu zabıta kullanacak. Bunun yanında yeni vakumlu bir temizlik aracı satın alacağız. Amacımız Simav'ı İç Ege'nin incisi yapmak" diye konuştu.

Simav'ın her geçen gün büyüyüp geliştiğini bildiren Özdemir, "Gelişen ve büyüyen Simav ile birlikte hizmetlerimiz de büyüyor. Hizmetlerde herhangi bir aksamama olmaması için araç filomuzu sürekli büyütüyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni araçların hizmete alınması nedeniyle kesilen kurbanın kanları, sürücülerin alınlarına sürüldü.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 15:27:29
Güncelleme :12 Kasım 2005 Cumartesi 16:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?