23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Validen tam not aldı

Kütahya Valisi Osman Aydın, Kazcıoğlu Şirketler Grubu tarafından Simav İlçesi'nde yaptırılan Mesleki Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Simav Kaymakamı Günay Özdemir ile birlikte çevre yolu üzerinde bulunan okula giden Vali Aydın, şirketin genel müdürü ve aynı zamanda Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan Şeref Kazcıoğlu'ndan inşaatla ilgili bilgiler aldı. İnşaatın işçiliğini çok beğendiğini belirten Vali Aydın,

"Umarım kısa sürede tamamlanır ve hizmete açılır. Simav halkının eğitim sahasında gösterdiği hassasiyet beni çok mutlu ediyor. Simav'a gelmekten ve bu tür hayırsever yatırımlarının devam etmesinden büyük gurur duyuyorum. Hayırsever Simav halkına şükran borçluyuz" dedi.

İnşaatın sadece kapı ve pencere doğramaları gibi eksikleri kaldığını belirten Şeref Kazcıoğlu, "Okulu bir an evvel tamamlayıp hizmete açmak için sabırsızlanıyoruz. Sadece kapı ve pencere doğramalarının takılması kaldı. Diğer işleri tamamlandı. Çevre düzenlemesini de yaparak en kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Simav Kaymakamı Günay Özdemir, Mesleki Eğitim Merkezi'nin tamamlanması için çalışmaları yakından takip ettiğini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 15:29:20
Güncelleme :11 Kasım 2005 Cuma 15:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?