4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Akhisar Stadı 10 numara

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) saha senetçisi ve eski eakem Hasan Ceylan, Akhisar Stadı'na tam not verdi.

Akhisar Stadı'nda incelemelerde bulunan Hasan Ceylan, "Stadınız örnek olarak gösteriliyor. Bazı statlardan sıkıntılı haberler geliyor. Antalya bölgesine bağlı olan Alanya, Fethiye, Side statlarının kriterlere uygun olmadığı yönünde şikayetler alıyoruz. Yapacağımız toplantılarda bu statlarımızın da düzeltilmesini isteyeceğiz" dedi.

Akhisar Belediyespor Şehir Stadı'nda incelemelerde bulunan TFF Saha Denetçisi Hasan Ceylan'a Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kulüp Başkanı Ömer İşçi ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Ceylan, stadın 3. ligdeki takımların müsabaka yaptıkları sahaların başında geldiğini kaydederek, "Konuk seyirciler için yapılan ek tribün, tuvaletler, çok güzel. Bakımlı ve örnek teşkil ediyor. Stadın kapasitesi biraz daha arttırılırsa, Süper Lig maçları için hazır duruma gelecek" dedi.

Akhisar Belediyespor Kulüp başkanı Ömer İşçi, bazı deplasman maçlarında seyircilerin, hatta yöneticilerin bile sıkıntı çektiğini vurgulayarak, "Hiçbir art niyetimiz olmadan ülkemizdeki sporun daha ileriye gitmesi için maddi manevi gücümüzü harcarken, deplasmanlarda başımıza gelenler bizleri soğutuyor. Ülkemizde görev yapan yöneticilerin, sadece spora hizmet için çaba sarfetmeleri gerektiği kanısındayız. Duygusal davranıp, taraflı yapılan haberler kamuoyunu yanlış bilgilendiriyor. Bu konuda haksızlığa uğrasak bile, çok radikal açıklamalara başvurmadığımız, haksızlığımızı savunmayacağız anlamı taşımamalı. Bunun en güzel örneği yenilmezliğimizi bıraktığımız Fethiye'deki olaylardır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 15:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?