5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Tarzan moral depoladı

MANİSASPOR'DA KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u ağırlayacak olan Manisaspor, bu zorlu maç öncesi Altay ile oynadığı hazırlık maçını 5-0 kazandı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında, takımlar eksiklerini görme ve taktik çalışma yapma fırsatı buldu. Yakaladığı pozisyonları iyi değerlendiren Manisaspor 5 gol kaydetti.

Maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Skordan çok önem verdiğimiz, takımımızın daha doğrusu oyuncularımızın saha içerisinde neler yapmak istedikleridir. Dolayısıyla bugün oynayan arkadaşlarımızın birçoğu kupada Sivasspor'u eleyen kadrodur. Bu hafta Konyaspor ile maçımız var. Konyaspor'u, Trabzonspor maçında seyrettim. Dirençli ve iyi kapanan bir takım. Ama bizim de kendi sahamızda ilk devre bitene kadar mümkün mertebe bütün puanları toplayıp nerede olduğumuza gücümüze bakmamız gerekiyor. Kolay maç değil. Ligde zaten kolay maç yok. Bakıyorsunuz Ankaragücü takımı İstanbul'da Galatasaray'a dört tane atarken, kendi evinde Bursaspor'dan 4 tane gol yiyebiliyor. Herkes herkesi yenebiliyor. Biz de hazırlıklarımızı ona göre yapıp Konyaspor maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Bundan sonra her hafta hazırlık maçı oynayacaklarını kaydeden Karaman, "Oynamayan oyuncu arkadaşlarımız ve sonradan oyuna giren arkadaşlarımız kesinlikle maç oynamak zorunda. Oyuncuyu hafta sonu oyuna atıyorsunuz hiçbir şey yapamıyor. Oyuna giren oyuncu çıkanı aratıyor. Dolayısıyla burada maç eksikliğini hem maç kondisyonunu giderecekler. Bununla birlikte alt yapıda ki oyuncuları da kazanma yoluna gidiyoruz" diye konuştu.

MANİSASPOR'DA KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 17:27:02
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 19:42:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?