5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bursa mesaisi başladı

MANİSASPOR BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Deplasmanda Galatasaray'ı mağlup ederek büyük moral toplayan Manisaspor, zorlu Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmana, izinli olan Eren, Yiğit İncedemir, Yiğit Gökoğlan, Kalabane, Isaac, Simpson ve Makukula katılmadı. Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın da izinli olması sebebiyle takım yardımcı antrenör Reha Kemal Enginer nezaretinde çalıştı.

Galatasaray maçını değerlendiren Murat Erdoğan, kendi açılarından çok iyi bir 3 puan kazandıklarını belirterek, "Onların çok istediği bir maçtı. Üst taraftan kopmak istemiyorlardı. Bunu için çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Açıkçası zorlu da geçti. Biraz geri çekilip onların ataklarını bekledik. Açık vermelerini sağladık. Neticeye de öyle gittik. Bu bizim için sevindirici oldu" dedi.

Tecrübeli oyuncu Murat Erdoğan, Bursaspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Şimdi başka bir zirveyi zorlayan takım var. Bu maç daha zor geçecek bizim için. Bursaspor sistemi oturmuş bir takım. Yıllardır birbirini tanıyan birçok oyuncuları var. Hocaları geçen senenin şampiyonu. Bunlar bir araya geldiği zaman daha diri daha organize bir takım olunuyor. Bu maçı kazanmamız için Galatasaray karşısın da oynadığımız oyunun üstüne katarak daha da iyi oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu şekilde 3 puan alabiliriz. İç sahada aldığımız kötü sonuçlara bir tanesi daha eklemek istemiyoruz. Taraftarımızı mutlu bir şekilde eve göndermek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 15:29:00
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 16:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
macit özdemir IP: 88.230.128.xxx Tarih : 21.11.2010 22:03:44

BU TARİHTEN İTİBAREN KALAN MAÇLARIMIZIN TAMAMINI DEPLASMANDA OYNAYALIM, FEDERASYONDAN RŞCA EDELİM.