4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Belediye'den amatör spor kulüplerine destek

Manisa Belediyesi, Amatör Küme'de mücade eden 17 takıma malzeme yardımında bulundu.

Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan malzeme yardımına, Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Başkan Yardımcısı Recep Kafes, Zabıta Müdürü Hakkı Doymaz, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Görhan, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur, Manisa Belediyespor Başkanı Gürhan Onat, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Hüseyin Sökmen ile kulüp temsilcileri katıldı.

Süper, 1. ve 2. Amatör Küme'de mücadele eden 17 takıma eşofman, ayakkabı ve futbol topu verildi. Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, belediye olarak her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını ve malzeme yardımının yanı sıra en büyük sorun olan saha sorununun da kendileri tarafından giderileceğini söyledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cemal Görhan ise, belediyelerin kendilerine gösterdiği destek ve yardımlardan dolayı teşekkür ederek, "Belediyemiz, amatör spora çok büyük destek veriyor. Bu, bizim için sevindirici bir olay. Ancak en büyük sorunlarımızdan biri ilimize gelen takımları ağırlamakta zorluk çekiyoruz. Bunlar için bir amatör spor evi istiyoruz. Ayrıca saha sorunumuz da devam ediyor. Bunlar da giderilirse memnun oluruz. Başkanımızın bu sorunları da gidereceğine inanıyorum ve kendisine güveniyorum" dedi.

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar da, belediye olarak amatör spora çok önem verdiklerini belirterek, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kulüplerimize istekleri doğrultusunda malzeme yardımında bulunuyoruz. Amatör spor kulüpleri, gençleri spora yönlendirerek, topluma da hizmet ediyorlar. Biz de bunların desteklenmesini istediğimiz için yardımlarımıza devam edeceğiz. Kulüplerimizin saha sorunu olduğunu biliyoruz. Olimpik havuzun yanında bulunan yerde saha için bir yer var. Biz, belediye olarak burayı değerlendirme amacındayız. Bunu 2006 yılı faaliyet programımıza aldık. Burayı çim saha yapacağız. Ayrıca yine yer bulabildiğimiz takdirde sahalar yapacağız. Biz de bir amatör spor evi planlıyoruz" ifadelerini kullandı

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 07:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?