8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Borç parayla şampiyon oldular

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde Alpaslan İlköğretim Okulu Küçük Kız Voleybol Takımı, Manisa'da düzenlenen il şampiyonluğu finallerinde büyük bir başarı elde ederek Manisa şampiyonu oldu.

Manisa'daki İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olan Alpaslan İlköğretim Okulu Küçük Kız Voleybol Takımı, Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete küçük öğrenciler ile birlikte, Alpaslan İlköğretim Okulu Müdürü Salim Ateş ve şampiyonların öğretmeni Timur Bozkurt da katıldı. Beden eğitimi öğretmeni Timur Bozkurt, Alpaslan İlköğretim Okulu Küçük Kız Voleybol Takımı'nın, İl Birinciliği müsabakalarının finalinde Turgutlu Rotary İlköğretim Okulu'nu 3-0 yenerek Manisa şampiyonluğunu elde ettiğini, bugüne kadar oynadıkları tüm müsabakalarda rakiplerine set dahi vermeyerek bütün karşılaşmaları kazandıklarını söyledi. Ziyarette Alpaslan İlköğretim Okulu Müdürü Salim Ateş, okulun eşofmanlarını ve Manisa'ya gidiş geliş masraflarının Salihli Belediyesi tarafından, geri kalan kısmın ise mahalle bakkalından alınan borç para ile karşılandığını belirtti. Ateş ayrıca, okulun geçen yıl yüzde 2 olan başarısının bu yıl yüzde 47'ye çıktığını da ifade etti.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise, başarılarından dolayı minik sporcuları kutladı. Okay, minik sporculara 29 Mart'ta Uşak'ta oynanacak grup birinciliği maçlarında da destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mart 2006 Salı 20:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?