4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bu maça yürek dayanmaz

Türkiye Kupası'nda Vestel Manisaspor ile Turgutluspor'un ilk turda eşleşmeleri ilçede heyecana yol açtı. İzmir Alsancak Stadı'nda 31 Ağustos'ta Vestel Manisaspor ile Turgutluspor arasında oynanacak karşılaşma ile ilgili yapılan yorumlara Manisa Valisi Orhan Işın da katıldı. 1997-2000 yılları arasında Turgutlu Kaymakamlığı yapan ve şu an Manisa Valisi Olan Işın, Türkiye Kupası'nda Vestel Manisaspor ile Turgutluspor'un eşleştiği haberini Turgutlu Belediye ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan'dan öğrendi.

Oldukça şaşırdığını belirten Vali Orhan Işın, "Bu karşılaşmada hangi takımı destekleyeceğimi bilmiyorum. En iyisi iki takımımızı da desteklemeyip karşılaşmayı seyretmemek olduğunu düşünüyorum" şeklinde espirili konuştu.

Eşleşme hakkında görüşlerini ifade eden Turgutlu Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Serhat Orhan, "Gururumuz Vestel Manisaspor ile karşılaşacak olmamız bizi bir hayli heyecanlandırdı. Ancak Vestel Manisaspor'u elemek için gayret sarf edeceğiz ayrıca bu karşılaşma Turgutlu'nun tanıtımı için futbolcularımızın kendilerini göstermeleri açısından çok önemli bir karşılaşma" dedi.

Turgutluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan da, "Vestel Mmanissaspor karşısında iyi bir oyun sergileyerek tüm Türkiye'ye Turgutluspor'u iyi bir şekilde tanıtacağız. Kadromuzdaki tüm futbolcularıma güveniyorum. Bu eşleşme bizim açımızdan oldukça iyi bir fırsat oldu. Turgutluspor'da hedef en son noktaya gidebilmektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 15:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?