4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Ergün Gürsoy'a tepki

Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy'un, "Fenerbahçe gerilerden gelip önümüze geçti. Bizim sinir sistemimizi bozdu" sözlerine tepki gösteren Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Kurşun, Gürsoy'a, "Sinir sistemi bozulanları mesir macunuyla tedaviye hazırız" şeklinde cevap verdi.

Basın toplantısı düzenleyen Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Kurşun, Fenerbahçe'nin başarılarından dolayı sinir sistemlerinin bozulduğunu itiraf eden Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy başta olmak üzere bütün Galatasaraylılar'ı Manisa'nın şifalı mesir macunu ile tedavi etmeye hazır olduklarının belirterek, "Her derde deva olan macunumuz kronikleşen hastalıklarına cevap vermezse kendilerini Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde özel koğuşlarda da ağırlıyabiliriz. Önerimiz ve davetimiz aynı dertten muzdarip Beşiktaşlılar ve Trabzonsporlular için de geçerlidir" dedi. Kurşun, konuşmasına şöyle devam etti:

"Anelka'nın Konyaspor'a, Nobre'nin Çaykur Rizespor'a attıkları golleri günlerdir tartışma konusu yapıp, kendilerinin ve kulüplerinin başarısızlıklarına kılıf arayanların gerçek yüzleri, Sayın Ergun Gürsoy 'un samimi itiraflarıyla bir defa daha ortaya çıkmıştır. El değmeyen temiz bir lig isteyen Galatasaraylılar 4 yıl üst üste şampiyon olurken karşılaşmalara kimlerin elinin değdiğini Futbol Fedarasyonu'nun eski yöneticilerine, kulüplerinin kuruluşunun 100. yılında şampiyon olan Beşiktaşlılar da camialarından dışladıkları Sayın Sinan Engin'e sorsunlar".

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 19:43:14
Güncelleme :21 Ekim 2005 Cuma 22:32:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?