4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Ersun Yanal ümit verdi

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Çanakkale Dardanelspor'dan Selçuk ile 4.5 yıllığına anlaşmaya vardıklarını, Galatasaray'dan Zafer ve Arda'yı transfer etmek için de girişimlerinin sürdüğünü belirtti.

Teknik Direktör Ersun Yanal, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde haftalık basın toplantısını düzenledi. Basın toplantısına Kayserispor maçında tribünleri dolduran taraftarlara teşekkür ederek başlayan Ersun Yanal, "Ligde ilk yarının son maçında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacağız. Ligde özellikle birinci ve ikinci sıradaki takımların dışında diğer takımlar birbirine çok yaklaştı. Bizim 19 puanımız var. Bizim vizyonumuzda bunu düşünmek, bunu söylemek bile bizi oldukça rahatsız ediyor. Biz hep üst sıraları düşünen bir takım olacağız. Konyaspor maçında da yine her zamanki gibi kazanma arzusu olan bir takım olacağız. Konyaspor'u yenersek önümüze daha rahat bakacağız" dedi.

Kart cezalısı D'haene ve Johana'nın Konyaspor maçında oynamayacağını söyleyen Ersun Yanal, "Cezalı oyuncularımız var, ama her zaman şunu söylüyoruz sakat ve cezalıların olması önemli değil. Bu bir kadro mücadelesi. Bir kadromuz var ve bu kadromuzla mücadele edeceğiz. D'haene ve Johana'nın yerine forma giyecek oyuncular da en az onlar kadar mücadele ederek, onları aratmayacaktır" diye konuştu.

Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Ersun Yanal, "Çanakkale Dardanelspor'un ümit milli oyuncusu Selçuk ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardık. Selçuk, gelecek hafta Çanakkale Dardanelspor'daki son karşılaşmasını oynayacak. Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Belçika ve Fransa'da izlediğimiz oyuncular var. Bu oyuncularla ilgili temaslarımız sürüyor. Devre arasında en az 2 yabancı oyuncu transfer etmek istiyoruz. Bunların dışında Galatasaray'dan Zafer ve Arda'yı renklerimize bağlamak için görüşmelerimiz sürüyor. Transfer listemizde genç oyuncular da deneyimli oyuncular da var. Takımın şekillenmesi açısından genç ve deneyimli arkadaşları birlikte değerlendiriyoruz" dedi.

Futbol Federasyonu yönetiminin genel kurula gitmesiyle ilgili de değerlendirmede bulunan Ersun Yanal, Türk futbolunun kendi içerisinden mutlaka en iyisini seçeceğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 17:26:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?