9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Şampiyon atletlere transfer teklifi yağdı

Akhisar Namık Oğul Lisesi sporcuları Manisa'da yapılan liselerarası puanlı atletizm yarışmalarında erkeklerde birinci olurken, kızlar da Manisa 2.'si oldu. 

Akhisar Namık Oğul Lisesi Beden Eğitimi öğretmenleri Önder Soykan ve Öcel Hancı, önce Akhisar'da kızlar ve erkeklerde şampiyon olduktan sonra bu başarılarını Manisa'da perçinlediklerini belirterek, "13-14 Mayıs'ta İzmir'de yapılacak olan Türkiye Puanlı atletizm yarışmalarına katılacağız. İzmir'deki Türkiye yarışmalarında şampiyon olup Akhisar'ın adını Türkiye'ye duyuracağız. Manisa'daki yarışmalarda sporcularımıza transfer teklifleri geldi. Makbule Kılıç Kayseri Pansu Kulübü, Ceren Ozan Sakarya Telekom, Seyide Nalınçak Manisa Belediye, Gökhan Muzur Manisa Polis Gücü, Ersen Önlü Elazığ İl Gençlik kulübü ile anlaşma yaptılar. Bu kulüplere transfer olan öğrencilerimiz Milli Takım seçmelerine katılacaklar" dedi.
Akhisar Namık Oğul Lisesi Puanlı Atletizm Takımı; Makbule Kılıç, Ceren Ozan, Seyide Nalınçak, Gökhan Muzur, Ersen Önlü, Fatih Barlık, İbrahim Hakcı, Şahin Barlık, Ali Gönültaş, Özkan Bürke, Hüseyin Ağırgez, Hakkı Akarsu, Murat Güleryüz, Ulaş Bozan, Leyla Bal, Gamze Karacan, Elif Kışla, Ümran Tosun'dan oluşuyor.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 19:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nezaket ERDEM IP: 85.96.106.xxx Tarih : 13.06.2006 19:30:50
bence çok iyi bir iş başardılarrr hocalarımıza çok teşekkür ederizz okulumuzun ismini duyurdular bu Namık Oğul Lisesi için bir ilk !!!!!!!!!!!!