8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Taraftara yeni yıl armağanı

Transfer çalışmalarını sürdüren Vestel Manisaspor, Çek Cumhuriyeti 1. Lig takımlarından Sparta Prag'ın orta saha oyuncusu Lukas Zelenka ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ves Cafe'de düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı, İdari Menajer Mustafa Turgat da hazır bulundu.

Vestel Manisaspor'un tarihi günlerinden birini yaşadağını ifade eden Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, "2006 yılının ikinci yarısı yapılanmamız ve önümüzdeki senelerin Vestel Manisaspor'unu oluşturmadaki ilk adımı, Zelenka ile bugün anlaşarak atmış bulunuyoruz. Biz hedeflerimiz doğrultusunda iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Zelenka'nın kendini kanıtlamış iyi bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Sezon başında da biz Zelenka ile çok ilgilenmiştik, ama o zaman nasip olmadı. Bugün nasipmiş. Zelenka'yı renklerimize bağlayarak, ikinci yarıda ve önümüzdeki senelerde çok daha iddialı durumda olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Çek futbolcu Zelenka ise Manisa'da ve Vestel Manisaspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Manisaspor'un Vestel markasıyla bir hedefi var. Takımı o hedefe taşımak için elimizden geleni yapacağız. Ligde ilk 5 içerisinde yer almak için çalışacağız" diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nde yapılabilecek en iyi transferi yaptıklarını kaydeden Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı da, "Transferimiz, Manisa'ya ve camiamıza yeni yıl armağaı oldu" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Zelenka'ya 77 numaralı formayı veren Başkan Çubukçu, forma numarasının bir özelliği olduğunu açıklayarak, ilk 7'nin Zelenka'nın Sparta Prag'daki forma numarası, yanındak 7'nin de Vestel Manisaspor'daki forma numarası olduğunu, böylece iki 7'yi yan yana koyarak 77 numaralı formayı uygun gördüklerini söyledi.

İmza töreninin ardından Vestel Manisaspor formasını giyen Zelenka, yöneticiler ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.

.
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2006 Perşembe 15:18:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?