8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

V:Manisa'da 3 imza birden atıldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Vestel Manisaspor, daha önce anlaştığı Galatasaray'dan Arda ve Zafer ile Ç. Dardanelspor'dan Selçuk ile sözleşme imzaladı.

Lara'da, Kervansaray Oteli'nde gerçekleştirilen törende Arda ve Zafer sezon sonuna kadar kiralık, Selçuk ise 4.5 yıllığına kendilerini Vestel Manisaspor'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, transfer ettikleri genç oyunculara çok güvendiklerini belirterek, bu oyuncuların Ersun Yanal yönetiminde başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Başkan Çubukçu, "Arda ve Zafer, Galatasaray'ın Zorlu Grubu'na borçlarına karşılık mı alındı?" şeklindeki soruya ise, "Bizim Galatasaray ile bu konuya ilişkin bir görüşmemiz olmadı. İki kulübün de gelecekle ilgili planları doğrultusunda genç oyuncularımızın tecrübe kazanması için transfer oldular." yanıtını verdi.

Başkan Çubukçu, genç yıldızları Caner için ise şimdiye kadar kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini belirterek, bu oyuncuyu şu anda satmayı ya da kiralamayı düşünmediklerini söyledi.

Galatasaray'dan kiralanan Zafer ise imza töreninde yaptığı açıklamada, Ersun Yanal gibi bir teknik adamla çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Hiçbir uyum problemi yaşamadım. Sezon sonuna kadar burada en iyi şekilde mücadele edeceğim. Sezon sonunda ise Galatasaray'a döneceğim" diye konuştu.

Yeni transferler Arda ve Selçuk da, Vestel Manisaspor'a transfer oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, sezonun ikinci yarısında takımları için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söylediler.

Ahmet Şamil Yenice - Kenthaber - Manisa
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 16:47:55
Güncelleme :24 Ocak 2006 Salı 03:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?