4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Vali'den Sağırspor'a destek

Manisa Valisi Orhan Işın, Sağırsporlu voleybolculara eşofman ve voleybol topu hediye etti.

Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye 4.'sü olan Manisa Sağırspor Kulüp Başkanı Bilal Cansu ile voleybolcular, Vali Orhan Işın'ı makamında ziyaret etti.

Vali Orhan Işın, işitme engelli voleybolcuları başarılarından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Kulüp Başkanı Bilal Cansu, kulüplerinin voleybol branşında tarihinde ilk kez ve üstelik malzemelerini bile ödünç alarak Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası'na katıldığını, imkansızlıklar içerisinde büyük özveriyle Manisa'yı temsil ederek Türkiye 4.'sü olduğunu belirtti.

Amaçlarının sağır dilsiz engellileri spor ile rehabilitasyonlarını sağlamak, topluma uyumlu, kendine güvenen, azimli, güven duygusu aşılayan spor aracılığıyla eğitmek olduğunu belirten Sağırspor Kulübü Başkanı Cansu, "Gelecek yıl da İşitme Engelli Voleybol Ligi'nde ilk 3'e girerek Manisa'ya kupa getirmek istiyoruz. Ayrıca Manisalı işitme engellileri spor ile rehabilite ederek Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 23:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?