9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Vestel Manisaspor transfer atağında


güven birolTransfer çalışmalarını sürdüren Vestel Manisaspor, dış transferde Denizlispor'dan Güven Varol ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 

Ves Cafe'de düzenlenen imza törenine Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, Futbol Şube Sorumlusu Semih Varderer, Basın Sözcüsü Kenan Yaralı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 

Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, imza töreninde yaptığı açıklamada, hedeflerinin genç ve hırslı bir ekip oluşturmak olduğunu belirterek, "Uzun zamandır kadromuza dahil etmek istediğimiz Güven ile sözleşme imzaladık. Hedefimiz genç ve hırslı bir ekip oluşturmak. Güven ile kadromuza güç katacağımıza inanıyoruz. Güven'in Vestel Manisaspor'a katkıda bulunacağına inanıyoruz. İnşallah bundan sonraki futbol hayatı kendisi, ailesi ve Vestel Manisaspor camiası için hayırlı olur" dedi. 

Güven Varol ise, Vestel Manisaspor gibi hedefleri olan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Hem Vestel Manisaspor camiası hem de kendim adına hayırlı olsun. Benim de hedeflerim var. Bu hedeflerimi gerçekleştirebilmek için çok iyi bir kulüp seçtiğime inanıyorum. Tüm gücümle çalışıp bana güvenen insanları mahcup etrmemek istiyorum" diye konuştu. güven birol

Konuşmaların ardından Güven Varol, kendisini 4 yıllığına Vestel Manisasporlu yapan sözleşmeye imza attı. Güven Varol, imza töreni sonrası Vestel Manisaspor formasıyla gazetecilere poz verdi.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 23:03:05
Güncelleme :23 Haziran 2006 Cuma 23:07:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?