8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Vestel'den bir bomba daha

Ara transferde Çanakkale Dardanel'dean Selçuk İnan, Galatasaray'dan Arda ve Zafer, Sparta Prag'tan Zelenka'yı renklerine bağlayan Vestel Manisaspor, Slovakya Millî Takımı'nın en önemli golcülerinden Flip Holosko'yla da anlaştı.

Çek Cumhuriyeti'nde açık ara liderliğini sürdüren Liberec takımında forma giyen 21 yaşındaki Flip Holosko ile Antalya'da Kervansaray Otel'de 4.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Başkan Haluk Çubukcu ve İdari Menajer Mustafa Turgat'ın da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Holosko, "Herşeyden önce burada dini bir bayram olduğunu öğrendim. O yüzden Türk ulusunun bayramını kutluyorum. Vestel'in, Manisaspor'un ve hocanın hedeflerini bildiğim için buraya geldim. Türkiye'de başarılı olacağıma inanıyorum. Vestel Manisaspor'un başarısı için üzerime düşen görevi yerine getireceğim" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu ise yoğun çalışmalar sonrasında Holosko'ya imza attırdıklarını belirterek, "Bu transferin gerçekleşmesinde hocamızın büyük katkısı var. Kadromuza çok genç bir yıldızı dahil ettik. Holosko'dan çok şey bekliyoruz. Bu tranferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İdari Menajer Mustafa Turgat ise Flip Holosko'nun 21 yaşında olduğunu ve 6 kez Slovakya Milli Takımı'nın formasını giydiğini hatırlattı.

Bu arada Başkan Haluk Çubukçu imza töreninden sonra futbolcularla bayramlaştı. Başkan Çubukçu, bayramların önemine değinerek, "Bu bayramın futbolumuza dostluk, Fair-play ve başarı getirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 14:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?