9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Yabancı oyunculara otomobil

Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Vestel Manisaspor, hazırlıklarını sürdürürken, kulüp sözleşme gereği beş yabancı futbolcusuna son model birer otomobil verdi.

Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, futbolcularına yeni otomobilleri kazasız kullanmalarını dilerken, Galatasaray maçı ile ilgili "Her maça çıktığımız gibi Galatasaray maçına da 3 puanla çıkacağız. Kazanmak istiyoruz" dedi.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yabancı oyunculara yeni otomobilleri törenle teslim edildi. Kulüp başkanı Haluk Çubukçu, sırayla D'Haene, Johanna, Meduna, Zelenka ve Holosko'ya Wolkswagen marka aynı renk yeni otomobillerinin anahtarlarını teslim etti. Oyuncular yeni otomobillerinin sevincini yaşarken, Başkan Çubukçu, "Yabancı futbolcularımız sözleşme gereği araç verilmesi gerekiyordu. Biz ilk etapta kiralik araç yöntemiyle belli bir süre bugüne kadar geldik. Şu andan itibaren aynı model, aynı renk ve aynı şartlarda araba vererek arkadaşlarımızın moral motivasyonunu yüksek tutmak istedik. Bunlar küçük şeyler ama insanları etkileyebilecek şeyler diye düşünüyorum. Zaten sözleşme gereği yapmamız gerekiyordu. Temennimiz kazasız belasız bu arabaları kullanmaları. Her geçen gün Türk futboluna, Manisa'ya daha çabuk alışmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

Galatasaray maçıyla ilgili konuşan Başkan Çubukçu, "Bizim her maçımız bir final. Tabi Galatasaray maçı olunca da ayrı bir final. Gerek Galatasay'ın ligde bulunduğu konum gerek bizim bulunduğumuz konum açısından bakıldığında çok zorlu bir maç olacağı ortada. Biz her maçta olduğu gibi Galatasaray maçını da fair play kuralları içerisinde, centilmence sahada bunun bir oyun olduğunu, skor ne olursa olsun fair play kurallarının ihlal edilmemesi gerektiğine inanıyoruz. Centilmence bir maç olacağını biliyoruz. Her maça olduğu gibi Galatasaray maçına da 3 puan hedefiyle çıkacağız. Kazanmak istiyoruz. Bütün hazırlıklarımız o yönde. İnşallah şans oyun faktörleri yanımızda olur ve biz İstanbuldan Manisa'ya 3 puanla döneriz. Ama çok keyifli bir maç olacak. Allah yardımcımız olsun" diye konuştu.

Futbolculardan Yılmaz Özlem ise "Hazırlık dönemini çok iyi geçirdik. Çok iyi bir çıkşımız var. Özellikle içeride çok iyi bir şekilde kazanmaya başladık. Artık bizim için içerde dışarda fark etmiyor. Rakip kim olursa olsun, Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş bizim için hiç önemli değil. Biz sadece çıkıp antremandaki çalıştıklarımızı sahaya yansıtmak istiyoruz. Zaten yansıttığımızda da sonucu alıyoruz. Bizim büyük hedeflerimiz var. Zaten hedefimiz olmasa Ersun Hocamız buraya gelmezdi. Ersun Hocamız geldiğine göre büyük hedeflerimiz var. Takım halinde bu sene Avrupa'ya gitmek istiyoruz. En büyük hedefimiz bu. Bunun için de bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi. Ligdeki rakiplerin puan kayıpları ile ilgili ise Yılmaz, "Bizi rakipler ilgilendirmiyor. Mağlup veya galip gelebilirler. Biz kendi işimize bakıyoruz. Kendi takımımıza bakıyoruz. Biz sadece sahaya çıkıp 3 puanı nasıl kazanacağımızı düşünüyoruz. Galatasaray maçına da iyi hazırlanıyoruz. Milli takımdan oyuncularımız var. Onlar yarın takıma katılacaklar. Takım halinde iyi çalışıyoruz. Bu hafta sahaya çıkp elimizden gelenin en iyisini yapıp 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

Yunus Murat Ceylan da, "Hafta sonunda oynayacağımız maç bizim açımızdan çok zor bir maç olacak. İstanbul'da üç büyüklere karşı oynamak, atmosfer açısından da zor oluyor. Ama Fenerbahçe karşısında iyi bir sınav vermiştik. İkinci yarıda yakaldığımız iyi bir çıkış var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Mümkün olduğunca üst sıralarda kendimize yer edinebilmek için haftaları kayıpsız geçmemiz lazım. Galatasaray maçı da onlardan biri. Diğerlerinden pek farkı yok. Kazanmak için gideceğiz. İnşallah istediğimiz alır geliriz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2006 Perşembe 13:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?