4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Yanal imzaladı!

Vestel Manisaspor'da Levent Eriş'in istifasından boşalan teknik direktörlük görevine Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal getirildi.

Vestel Manisaspor Yönetimi, Levent Eriş'in istifasıyla Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal ile 2 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzaladı. Zorlu Plaza'da düzenlenen imza töreninde konuşan Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, konuşmasına Levent Eriş'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladı.

Çubukçu, teknik direktör Levent Eriş yönetiminde Vestel Manisaspor'un önemli başarılara imza attığını belirterek, "Ege Bölgesi'nin futboldaki temsilcisi olan Vestel Manisaspor'ün önümüzdeki 5 yılda Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen bir takım olmasını planlıyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içinde Vestel Manisaspor'u ilk 5'te yer alan, Avrupa kupalarında Türkiye'yi ve Ege'yi temsil ederek örnek bir performans göstermesini hedefliyoruz. Takımımız, Türk futbolununun gelişiminde model oluşturacak bir takım olacak, Ege'yi futbolda en iyi şekilde temsil edecek" dedi.

Levent Eriş'in gelecek yıllarda Türk futbolu için çok önemli görevler üstleneceğine inandığını söyleyen Çubukçu, "Egeli futbolseverler, bu takımı önce 3. Lig'den 2. Lig'e, sonra da 2. Lig A Kategorisi'nden Süper Lig'e taşıyan Levent Eriş'e her zaman şükran duyacaklar" şeklinde konuştu. Ersun Yanal ile birlikte yeni bir sayfa açtıklarını kaydeden Haluk Çubukçu, "Ersun Yanal, gerek bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda, gerekse Milli Takım'da önemli başarılara imza atmış, Türk Futbolunu'nun modernleşmesinde önemli katkıları olmuştur. Vestel Manisaspor da, Yanal ile sadece Türkiye liglerinde değil, Avrupa'da da top koşturan bir takım olma hedefine kararlılıkla yürüyecektir" dedi.

Ersun Yanal da imza töreninde yaptığı konuşmada, "Böyle bir takımda görev yapacağım için çok mutluyum. 3 yılda ilk 5 içinde yer alan ve 5 yıl içinde de şampiyonluk kovalayan bir takım kurmak için çalışacağız" dedi. Yanal, Vestel Manisaspor'un Ege Bölgesi'nde futbolun en önemli temsilcilerinden biri olduğunu vurgulayarak, yönetimin Türk Futbolu'na katkı sağlayacak model bir takım oluşturma vizyonuna inandığını ve bu vizyonun bir parçası olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Vestel Manisaspor'da Ersun Yanal'ın yardımcılıklarını Kemal Özdeş, Özcan Bizati, Sercan Görgülü, Metin Bayındır, Serdar Bayat, Nadir Arıkan ve Volkan Kazak yapacak

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 15:27:42
Güncelleme :21 Ekim 2005 Cuma 22:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?