8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Yanal Milli Takım'ı düşünmüyor

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, şu anda Türkiye A Milli Takımı'nda görev almayı düşünmediğini belirterek, "Vestel Manisaspor'un başındayım ve burada çalışmaya devam edeceğim. Böyle bir şeyi düşünmüyorum" dedi.

Yanal, transfer görüşmelerinin sürdüğünü, bir oyuncu daha alarak transfer çalışmalarını noktalayacaklarını belirtti. Tarık Almış Spor Tesisleri'nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Ersun Yanal, Ankaragücü galibiyeti nedeniyle futbolcularını kutladı. Lig maçlarının bir hafta ertelenmesinin kendileri açısından herhangi bir sorun teşkil etmediğini belirten Ersun Yanal, transfer çalışmaları kapsamında ise bir oyuncu almayı düşündüklerini söyledi.

Vestel Manisaspor'un bundan sonra transferlerinin iki aşamalı olacağını açıklayan Yanal, "Birincisi hem yetenekli hem geleceği hem de hedefleri olan, geleceği ve hedefleri birleştirmiş, oyun kalitesi yüksek, önü açık oyuncular olacak, ikincisi ise şu anda takımımızda eksik gördüğümüz yerlere tecrübeli ve tabiki uzun vadede bizimle beraber olabilecek tarzda oyuncu tiplerine bakacağız. Artık takım dengelerini bozmadan nokta transferler yapacağız. Temaslarımız sürüyor, bunlar da devam ediyor" diye konuştu.

Vestel Manisaspor'un en büyük hedefinin elinde çok iyi bir kadro barındırmak ve bu kaliteli kadroyla iş yapabilmek olduğunu belirten Yanal, Türk futboluna kazandıracakları oyuncularla hedefi de zorlayan bir takım olmaya çalışacaklarını kaydetti. Yanal, yeni transferlerin kısa sürede takıma uyum sağlamalarının kendileri açısından avantaj olduğunu söyledi.

Haluk Ulusoy'un yeniden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçilmesinin ardından kendisinin de tekrar milli takımın başına döneceği şeklindeki haberlerle ilgili soru üzerine Ersun Yanal, "Şu anda Vestel Manisaspor'da çalışıyorum ve burada çalışmaya devam edeceğim. Böyle bir şeyi düşünmüyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 15:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?