4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Yanal sakatlıklardan şikayetçi

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakat oyuncuların fazla olmasından dert yanarak, "29 kişilik kadroda 18 oyuncuyla hazırlık yapabiliyorum" dedi.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Ersun Yanal, sakat oyuncularının fazla olması nedeniyle ligde istedikleri başarıyı yakalayamadıklarını söyledi. Devre arasında takımda revizyona gideceğinin sinyalini veren Yanal, "Tam kadroyla çalışamamız aldığımız kötü sonuçlarda önemli bir etken oldu. Zaman zaman 12'ye varan eksik oyuncuyla idman yapmak zorunda kaldık. Şu anda da eksik oyuncularımız var. Yabancı oyuncularımızı tam olarak kullanamıyoruz. Sanıyorum bu şekilde devre arasına kadar gidecek.

Devre arasında gerekli organizasyonları yapıp 2. yarıya bizim istediğimiz tarzda bir takım oluşturacağız. Şu anda bizim istediğimiz oyunu oynayacak futbolcu portföyünü oluşturmaya çalışıyoruz. 29 oyuncudan ne yazıkki 17-18'ini kullanabiliyoruz. Vestel Manisaspor, Süper Lig'de deneyimsiz bir takım. Oyuncu verimliliğini artırmamız gerekiyor, şu anda oyunculardan istediğim verimi alamıyorum. Bu kadar az oyuncunun kullanıldığı bir kadrodaki kaosu yaşıyoruz" diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında oynayacakları zorlu Fenerbahçe maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Yanal, "Bizim için rakibin kim olduğu önemli değil, her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Fenerbahçe'den puan almaya çalışacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 18:23:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?