22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Muhtarlar Derneği 'Teksar'la devam' dedi

Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şubesi'nin olağan kongresinde başkan değişmedi. Kongrede başkanlığa yeniden Nala Teksar seçilerek güven tazeledi. Teksar'ın yardımcılığına ise Gaziler Mahalle Muhtarı Mehmet Güler getirildi.

Başkan Aksoy Mahallesi'nde gerçekleştirilen ve yoklama ile başlayan kongrede saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşı okundu. Divan Başkanlığı'nı Namık Kemal Mahalle Muhtarı Hasan Yılmaz seçilirken, Süleyman Yıldız ile Recep Avcı katip üyeliği yaptı. Hemen hemen tüm mahalle muhtarlarının katıldığı kongrede ise görev dağılımında, "Yönetim Kurulu Asil Başkanı Nala Teksar (Aksoy Mahalle Muhtarı), Başkan Yardımcısı Mehmet Güler (Gaziler Mahalle Muhtarı), Veznedar Süleyman Yıldız (Seyrantepe Mahalle Muhtarı), üyeler Bayram Ali Şenol (Kırveli Mahalle Muhtarı), Talat Duran (Dedetaşı Mahalle Muhtarı), Yönetim Kurulu Yedek üyeleri de, Hasan Yılmaz, A. Murat Yıldırım, Adnan Yaren, Engin Edik, Yunus Öz, Denetim Kurulu Asil üyeleri, Recep Avcı, Fikret Akabik, Efendi Sözüdoğru" olarak belirlendi.

Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Nala Teksar ise yaptığı konuşmada, "Tekrar başkan seçildiğim için mutluyum. Amacımız tüm Salihli'deki beldeler ve köylerdeki muhtarları birbirleriyle tanıştırmak, kaynaştırmak ve sorunlarına çözüm bulmak. Kamu düzeni içinde etkili ve hürriyetçi demokratik yönetim sisteminin gerçek teminatı olan güçlü kuruluşlar haline getirmesine yardımcı olacağız. Her ay muhtarlarımızla toplanarak fikir alışverişinde bulunacağız. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2005 Pazar 12:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?