18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Terziler odasında seçim

Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Odası'nda yapılan kongrede 2 başkan adayı yarıştı. Başkanlık için yarışan iki adaydan Şerif Ali Girgin, Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Odası yeni başkanı seçildi.

Mutluluk Düğün Salonu'nda gerçekleşen seçimlerde 304 üye oy kullandı. 4 oyun iptal edildiği seçimlerde yeni başkan Şerif Ali Girgin 173 oy alırken, eski başkan Halil Aşık 127 oy aldı. Kongreden hemen sonra açıklamalarda bulunan Şerif Ali Girgin, "Bizleri destekleyen tüm üyelere teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Eski başkanımızın bugüne kadar odaya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonra çok çalışarak, odamızın çıtasını daha da yukarılara çıkaracağız. Üyelerimize en iyi hizmeti sunacağız. Biz yola çıkarken genç, dinamik ve çalışkan bir ekiple çıktık. Üyelerimizle iç içe olup, onların sorunlarını çözümler üreteceğiz. Projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz" dedi.

Öte yandan, Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Şerif Ali Girgin'in yönetim ve denetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Hasan Dağlı, Adil Ökdemir, Süleyman Güneş, İbrahim Yıldırır, Mustafa Duman, Ayhan Erduran.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ali Özaydın, Süleyman Koyun, İhsan Taner, Rasim Şen, Hüseyin Acar, Sedat Erdul, Halil Yıldız.
Denetim Kurulu Asil Üyeler: Ergün Saltabaş, Serkan Kesizi, Asım Kazar.
Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Sabri Kaplan, Recep Filiz ve Sevinç İmar.

.
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2005 Pazar 18:17:45
Güncelleme :16 Ekim 2005 Pazar 18:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?