18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Rotary ve Kızılay'dan ortak sünnet şöleni

Salihli Rotary Kulübü ile Kızılay Salihli Şubesi'nin ortaklaşa düzenledikleri sünnet şöleninde, yardıma muhtaç 28 çocuk, Özel Salihli İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan törenle erkekliğe ilk adımını attı.

Şölene Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Rotary Kulübü Başkanı Hilmi Yalçınkaya ve yönetimi, Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Türkoğlu, sünnet çocuklarının yakınları, aileleri ve vatandaşlar katıldı. Salihli Rotary Kulübü'nün 28 üyesi, sünnet şölenine katılan 28 çocuğa birer tane küçük altın taktı.

Çocukların sünnet kıyafetlerini ise Salihli Kızılay Şubesi karşıladı. Salihli Rotary Kulübü Başkanı Hilmi Yalçınkaya, "Salihli'de bu tip talepler olursa her zaman hizmet vermeye hazırız. Rotary Kulübümüz 1992 yılında kuruldu. Kurulduğundan bu güne kadar her türlü faaliyette bulunduk ama sünnet şölenini ilk defa düzenlemekteyiz. Mahalle muhtarlarından ve ilköğretim okul müdürlüklerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda bu çocukların yardıma muhtaç olduklarını öğrendik ve bizler de bu çocuklarımızı sünnet ettirmeye karar verdik. Sosyal anlamdaki diğer projelere de ara vermeden devam edeceğiz" dedi. Yalçınkaya ayrıca, verilen bu hizmet sonunda vatandaşların mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise, böyle günlerin telaşlı günler olduğunu söyleyerek, sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sünnet şöleninde ise davetlilere pilav, ayran ve lokma ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2005 Çarşamba 11:21:05
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 18:46:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?