4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

680 aileye Ramazan yardımı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO); Uşak Gıda Bankası ve Uşak Aşevi Yardımlaşma Derneği'ne 680 ailenin ramazan süresince ihtiyacını giderecek toplam 15 bin YTL tutarında gıda ve giysi yardımı yaptı.

Ramazan ayı nedeniyle ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak için bu yardımı yapmayı uygun gördüklerini ifade eden UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman, "Uşak Gıda Bankası'na kentteki bütün kurum kuruluşların ve yardımseverlerin yardımda bulunmasını ümit ediyorum. Şu anda en az 680 aileye yaptığımız yardımın değeri 15 bin YTL'dir. Ayrıca oda olarak okulların açılmasıyla birlikte yaklaşık 600 öğrenciye bot ve mont yardımında bulunduk" dedi.

Ramazan ayı nedeniyle vatandaşların Uşak Gıda Bankası kanalıyla gerçekten ihtiyacı olan kişilere yardım ulaştırabileceklerini belirten Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın da, "Gıda Bankası Uşak'ta yaşayan fakir insanların her ay ücretsiz gıda almasını sağlayan bir market. Bugün de Uşak Gıda Bankası'na Uşak Ticaret Borsası'ndan sonra Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yardımda bulunuyor. Ramazanda böylesine güzel hayırların olması bizi sevindiriyor. Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür ediyoruz. Diğer hayırsever vatandaşlarımızın da yardımlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 00:28:57
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 14:58:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?