4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

AKP ilçe delege seçimleri yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Uşak merkez ilçe delege seçimleri yapıldı.

AK Parti Uşak İl Örgütü, Merkez İlçe Kongresi öncesi delegeleri tespit etmek için 19 mahalle, 3 belde ve merkeze bağlı 88 köyden gelen 4 bin 200 üye oy kullandı. AK Parti İl Yönetimi tarafından hazırlanan liste dışında, Aybey ve Elmalıdere Mahalleleri farklı liste sundu ancak seçimler sonunda parti tarafından hazırlanan listedeki delegeler seçildi.

AK Parti Uşak Milletvekilleri Alim Tunç ve Ahmet Çağlayan, 3 yıl içersinde gerçekleştirdikleri icraatlarla halkın güvenini sağladıklarını belirterek, "Yaptığımız işler delege seçimlerine de yansıdı. Birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimi gerçekleştirdik. Yıllardır hayalden öte geçmeyen üniversite konusunu çözdük. Üniversitenin kurulmasıyla birlikte ilimizin önü açılacak ve gelişmede önemli adımlar atılacaktır. Çevre kirliliği, doğalgaz, havaalanı, sulama gibi birçok hayati meseleleri de 3 yıl gibi kısa bir sürede çözdük. Halkımızın bize olan güveni sürdüğü sürece önemli icraatlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Recep Gümüş ise "Üye sayısını önümüzdeki dönemde 10 bine çıkartmak için çalışacağız. Şu anda 4 bin 200 üye sayımız var. AK Parti olarak ilimizin sorunlarını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ciddiyetle ele alarak çözmeye çalışacağız. Bu çalışmaların yanı sıra genel seçimlerde oy oranını da yüzde 44'e çıkartmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 12:10:54
Güncelleme :12 Aralık 2005 Pazartesi 12:15:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?