4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Mehmetçik birinci oldu

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2005-2006 eğitim öğretim yılı minikler futbol turnuvası sonuçlandı.

32 okulun katıldığı ve Şahlan halı sahada gerçekleştirilen turnuvada Mehmetçik İlköğretim Okulu birinci, Uğur Serdaroğlu İlköğretim Okulu ikinci, Kaşbelen İlköğretim Okulu üçüncü, Fatih İlköğretim Okulu dördüncü oldu.

Turnuva sonrası düzenlenen törenle dereceye giren okullara ödüllerini Vali Yardımcısı Haldun Aksalman ve Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün verdi. Turnuvada şampiyon olan Mehmetçik İlköğretim Okulu, 3-4 Nisan tarihlerinde Denizli'de gerçekleştirilecek olan Türkiye Minikler Futbol Turnuvası'nda Uşak'ı temsil edecek.

Eğitimin sadece dersten ibaret olmadığını belirten Vali Yardımcısı Haldun Aksalman, "Öğrencilerimizin sadece derslerde değil sosyal alanlarda da başarılı olmasını sağlamalıyız. Eskiden aileler çocuklarının doktorluk, öğretmenlik ve mühendislik gibi meslekler edinmesini istiyordu. Ancak günümüzde bu yönlendirmeler değişti. Hayat sadece fen, edebiyat, matematik ve diğer ilimlerden ibaret değil. Spor, müzik ve resim gibi alanlarda da gençlerimizi yetiştirmek zorundayız. Bu turnuvaya katkı sağlayan, öğrencilerimizi motive eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün ise, eğitimin sadece okulda değil sosyal yaşam alanlarında da şart olduğunu belirterek, "Biz bu turnuvalarla öğrencilerimize sağlıklı spor yapmayı teşvik ediyoruz. Hem derslerinde, hem diğer alanlarda başarılı birer birey olmaları için çalışıyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 14:32:21
Güncelleme :13 Aralık 2005 Salı 15:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?