4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Uşak yılbaşına hazır

Uşak Valisi Kayhan Kavas, kent halkının yeni bir yıla güven içinde girmesi ve Kurban Bayramı'nı huzur içinde idrak edebilmesi için valilik tarafından tüm tedbirlerin alındığını bildirdi.

Vali yeni yıl mesajında, "Milletçe huzur ve güven içinde geçirdiğimiz bir yılı daha geride bırakarak yeni bir seneye giriyoruz. Yeni yılın yurdumuz ve ulusumuza sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, demokrasi ve hukuk kuralları içinde daha da gelişip güçleneceğine inanıyorum. Yeni yılda Uşaklıların yine rahat, huzur ve güven içinde olmalarını, kentimizin kalkınması için daha fazla çalışmamız gerektiğinin bilinciyle hareket edeceğimizi ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.

Kayhan Kavas, Kurban Bayramı ile ilgili yayımladığı kutlama mesajında ise, "Dini bayramlarımızdan olan Kurban Bayramı'na her yıl olduğu gibi bir kez daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar sosyal barışın ve dini duyguların en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerdir. Acılarımızı paylaşarak azaltalım. Bayramı fırsat bilip kırgınlıklarımızı unutalım, ülkemiz adına birlik ve beraberlik içinde olalım. Türk milletine has bayram geleneklerinin sürmesi ve hep birlikte bu değerlere sahip çıkmamız gerekiyor. Bayramlarda hasta ziyaretleri, kırgınlıkların yok edilmesi gibi bize has geleneklerimize bağlı kalarak yavrularımıza da bunu aşılamalıyız. Hedefimiz, ülkemizi ve ilimizi ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda daha ileriye taşımaktır. Bunu başarmak için çok çalışıp güzel projeler üretmeliyiz. İlimizde doğalgazın da kullanılmaya başlamasından sonra çevre sorunları da azalmıştır. Avrupa Birliği (AB) yolunda Uşak olarak üzerimizi düşen görevi yerine getirip, devletimize yardımcı olmayı hedefliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

.
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2005 Perşembe 12:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?