4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Vali'den yeni yıl ve bayram mesajı

Uşak Valisi Kayhan Kavas, Kurban Bayramı ve yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı. Bayramların taze ümitlerin yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğunu ifade eden Vali Kavas, aynı zamanda kin, nefret ve düşmanlık gibi duyguların köreltildiği, sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlar olduğunu ifade etti.

Milletçe huzur ve güven içinde geçirilen bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla girileceğini hatırlatan Kavas, "Yeni yılın yurdumuza ve milletimize sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, demokrasi ve hukuk kuralları içinde daha da gelişip güçleneceğimize inanıyorum. Yeni yılda da değerli Uşaklı hemşehrilerimizin rahat, huzur ve güven içinde olmasını, Uşak'ın kalkınması için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içinde olacağımızı ifade etmek istiyorum." dedi.
.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 15:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erhan karslı IP: 85.101.147.xxx Tarih : 23.12.2005 18:48:57
SAYIN VALİMİZİN DİLEKLERİNE AYNEN KATILIYORUM.BENDE SAYGIDEĞER UŞAK HALKININ VE UŞAKSPOR SEVDALISI SEVGİLİ AŞİGOLARIN YENİ YILINI VE KURBAN BAYRAMLARINI TEBRİK EDİYORUM. UMARIM YENİYILDA UŞAK İÇİN YILLARDIR BÜYÜK HAYALİMİZ OLAN UŞAK ÜNİVERSİTESİ AÇILIR.AŞİGOLARIN GÖZBEBEĞİ OLAN UŞAKSPOR'UMUZ DA SÜPERLİĞE ÇIKAR.