1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Aynı kişiyi ikinci kez dolandırdılar

Beş ay önce, Van'da toptan toz şeker satıcılığı yapan bir kişiyi dolandıran ve yakalanarak cezaevine konulan dolandırıcılar, cezaevinden çıktıktan sonra aynı kişiyi yine dolandırdılar.

Edinilen bilgiye göre, cezaevinden yeni çıkan şahıslar, daha önce dolandırdıkları ve ismi açıklanmayan kişiden, farklı isimler kullanarak 32 ton toz şeker siparişi ettiler. Şahıslar, Van'dan Şanlıurfa'ya sipariş ile getirdikleri 32 ton çay şekerini, daha sonra Şanlıurfa'dan Adıyaman'a götürdüler. Şekerleri Adıyaman'da depo olarak kullandıkları bir yere gizleyen A.A., Y. A. ve E. D. polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde, şekerleri Adıyaman'a getiren kamyon şoförleri S.U ve G. İ.'nin verdiği ifade doğrultusunda gözaltına alındılar. Depoya düzenlenen operasyonda 18 ton 840 kilogram şeker ele geçirildi. Polis ekipleri şekerlerle birlikte A.A., Y. A. ve E. D.'yi gözaltına alırken, D.K.'yı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yakalanan şahıslar A.A., Y. A. ve E. D. adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili çok yünlü soruşturma sürdürülürken, toz şekerler sahibine teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 17:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?