22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Hastane önünde ikinci kavga

Adıyaman'da iki gurup arasında çıkan bıçaklı kavga sonrası yaralı yakınları hastane önünde birbirine girdi. Adıyaman Gölbaşı Caddesi üzerinde alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklar konuşunca üç kişi yaralandı. 

Kavga eden E.S. ile İ.E. ve abisi H.E. çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı. Yaralılar Adıyaman Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak ilk müdahaleleri yapılırken, hastane dışında bekleyen yaralı yakınları da burada kavga etti. 

Adıyaman Devlet Hastanesine getirilen E.S.'nin yakınları ile İ.E. ve H.E.'nin yakınları tekme tokat birbirine girdi. Yaralı yakınlarının birbirleriyle tekme tokat birbirine girmesi üzerine polis ekipleri takviye kuvvet çağırdı. Kavga eden gruplar nedeniyle ortalık ana-baba gününe dönerken polis ekipleri dağılın uyarılarına uymayan gruba müdahale etti. 

Polis müdahalesi ile karşılaşan gruplar daha sonra dağıldı. Yaralı yakınlarının fazla olması ve ortamın gergin olması nedeniyle polis ekipler hastane etrafında geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralılardan genel durumlarının iyi olduğu kaydedildi.
.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2006 Pazartesi 21:18:08
Güncelleme :22 Mayıs 2006 Pazartesi 21:22:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?