22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Sokakta silahlı kavga

Adıyaman Hoca Ömer Mahallesi'nde bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hoca Ömer Mahallesi Belediye Düğün Salonu önünde saat 22.30 sularında meydana gelen olayda 2 grup arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma ardından kavgaya dönüştü. Bu sırada çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmek istenen taraflardan birisi silahına sarıldı. Çevreye rast gele ateş açan şahıs, çevresine dehşet saçarken kavgada silahlar konuştu. Bu sırada kavga eden grup sokakta bulunan reklam tabelaları ve park betonlarını ellerine alarak birbirine fırlattı. Sokağı savaş alanına çeviren şahıslar, polisin müdahalesine de aldırış etmeden kavga etmeye devam etti. Olay yerine gelen polis, taraftarları sakinleştiremeyince havaya uyarı ateşi açmak zorunda kaldı.

Defalarca havaya ateş açan polis, kavgayı önlemekte zorlandı. Polislerin müdahalesine rağmen birbiriyle çatışmaya devam eden şahıslar, çevreye korku dolu anlar yaşattı. Polisler, kavgaya karışan ve yaralanan şahısları yaka paça göz altına aldı. Kavgaya karıştığı tahmin edilen T.A., C.D., E.Ö. ve H.K., polis tarafından göz altına alındı. Göz altına alınan ve yaralanan 3 kişi de polis tarafından Adıyaman Devlet ve 82. Yıl Devlet hastanelerine götürüldü. Olay sonrası polisler, kavganın çıktığı alanda boş kovan araması yaptı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2006 Perşembe 16:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?